Hogyan szedhető ki a szilikon esetből a tejföl?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 16:01
1/6 anonim válasza:
tartsd az ecsetet forró folyó víz alá. Veresd ki belőle ,és mosogasd el rendesen.
De ,hogy és hogyan került bele.
2/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a tojás, kimosod.
3/6 anonim válasza:
Simán kijön belőle forró víz alá tartva. mosógatószeres szivaccsal is mosd át.
én szoktam tejföllel lekenni tésztaféléket, soha nem volt még gond az elmosása az ecsetnek.
4/6 mustafa33 válasza:
Szerintem a szilikon esetből még tej sem fog jönni nemhogy tejföl. Cicilheted estig. ☺
5/6 A kérdező kommentje:
Ecset mosogatása után próbáltam választ kapni,vagyis mosogatószerrel meleg vízzel nem jött ki.
2014. márc. 26. 17:06
6/6 anonim válasza:
Akkor nem tudom miből van az ecseted, mert életem folyamán elhasználtam pár kenőtollat, szőrecsetet, és mivel kaptam két szilikon ecsetet is, van bőven tapasztalatom. mosogatószeres vízzel mindegyikből kijött minden kenhető anyag, még a zsír is , amivel pl a csülköt, kacsát stb kenegettem, pedig ezeket csakis a szilikonnal mertem kenni, mert korábban a kenőtoll odalett...:)Próbáld meg meleg szódabikarbónás vízben áztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!