Olajban eltett fűszeres fetasajt. Hogyan?
Ezt szeretnék készíteni karácsonyra. Találtam is receptet hozzá, de elvileg csak úgy kell, hogy olívaolajba beleteszek bazsalikomot, fokhagymát, színesborsot, koriandert, kakukkfüvet és a kockára vágott fetasajtot. Ezt így érlelni kell 1 hétig, majd már ehető is vagy ajándékozható. Ki hogy szeretné. Kipróbáltam, nagyon finom, de nekem egy kicsit sós lett. Mi lenne ha mozzarellát raknék bele egy kicsi olajbogyóval? Vagy ki tudna nekem valami olyan sajtot ajánlani ami olyan állagú mint a feta de nem annyira sós. A sima SOLE krémfehérsajtot kóstoltam de ugyanolyan mint a feta. Segítsetek, tanácstalan vagyok és már mindjárt itt a karácsony!
Köszönöm!
Első vagyok. Ezt találtam neked:
Eszerint nem lesz semmi gond, légmentesen lezárva, korlátozott ideig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!