Sok főtt csirkecombbal mit lehet csinálni?
Kirántani nem érdemes, mert az íze nagyrészt a levesben tartózkodik, a hús iztelen lenne.
Sokkal jobb, ha csirkesalátát vagy másféle hússalátát készítesz belöle, vagy vegyes zöldséges salátába teszed.
De le islehet fagyasztani és késöbb felhasználni.
Ki kell sütni barbecue vagy mustáros szószba.
Ezt úgy kell, hogy a serpenyőbe beledobsz egy kis vajat, megvárod amíg felolvad, aztán beleöntöd a szószt, majd belerakod a csikrecombokat, amiket nem árt ha kettévágsz előtte..
Aztán rázva forgatod, dobálod a serpenyővela csirkecombokat, hogy a visszarántáskor a lendülettől a tetejére csapódjona szósz, és hogy közbe mozogjanak, forogjanak!
Ehhez kell némi kézügyesség, de ha jól csinálod, akkor ropogósra sül, és rásül a szósz a külsejére!
Ezt még egy New Yorki büfében tanultam.
Csinálhatod mézes mustáros szósszal, vagy csipős ketcuppal is.
És csirkeszárnyakkal is, nem csak combokkal.
Húha, hát ezek remek ötletek! :) Ki fogom próbálni mindet! :)
A salátával kezdem, mert ahhoz van mindenféle itthon. Köszi mindenkinek!
Mi ezt szoktuk csinálni:
Egy hajtogatott leveles tésztát kinyújtók beleteszem a csontról lefejtett húst teszek rá sajtot (szerintem márvány sajttal finomabb, a férjem trappistával szereti) A leveles tészta két végét ráhajtom így egy tekercsem lesz középen a töltelékkel. Tojássárgájával megkenem és készre sütöm. Majonézes kukorica salátát kínálok mellé.
Csinálj belőle finom húspástétomot. ledarálod a kicsontozott főtt húst, egy pár főtt tojással együtt.só,
mustár, bors, majoranna, kis tejföl, hogy krémes legyen.
pirítósra kenve egy finom vacsora, de puha kenyérrel is isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!