Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sok főtt csirkecombbal mit...

Sok főtt csirkecombbal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Húslevesbe fő, de mindig a nyakunkon marad, nem nagyon eszi senki.. Ha kirántom, az finom? Különbözik az íze a nyersen panírozott hústól?
2014. febr. 17. 21:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kirántani nem érdemes, mert az íze nagyrészt a levesben tartózkodik, a hús iztelen lenne.


Sokkal jobb, ha csirkesalátát vagy másféle hússalátát készítesz belöle, vagy vegyes zöldséges salátába teszed.


De le islehet fagyasztani és késöbb felhasználni.

2014. febr. 17. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bolonditsdmeg némi fűszerrel, fokhagymával, hagymával, és süsd meg rendes zsírban. Majd hagyd benne. Röviden zsíba sült combok.
2014. febr. 17. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csirkesaláta, ahogy az első mondja. Csak írd be Google-ba.
2014. febr. 17. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell sütni barbecue vagy mustáros szószba.


Ezt úgy kell, hogy a serpenyőbe beledobsz egy kis vajat, megvárod amíg felolvad, aztán beleöntöd a szószt, majd belerakod a csikrecombokat, amiket nem árt ha kettévágsz előtte..


Aztán rázva forgatod, dobálod a serpenyővela csirkecombokat, hogy a visszarántáskor a lendülettől a tetejére csapódjona szósz, és hogy közbe mozogjanak, forogjanak!


Ehhez kell némi kézügyesség, de ha jól csinálod, akkor ropogósra sül, és rásül a szósz a külsejére!


Ezt még egy New Yorki büfében tanultam.

2014. febr. 17. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatod mézes mustáros szósszal, vagy csipős ketcuppal is.


És csirkeszárnyakkal is, nem csak combokkal.

2014. febr. 17. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:

Húha, hát ezek remek ötletek! :) Ki fogom próbálni mindet! :)

A salátával kezdem, mert ahhoz van mindenféle itthon. Köszi mindenkinek!

2014. febr. 18. 07:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ha lefejted a húst a csontról ,és össze darabolod pácold be gyrosnak. Ha már eleget állt a pácban ,kevés olajon piritsd meg szép pirosra.
2014. febr. 18. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Bennem inkább az a kérdés merül fel, ha mindig sok a hús miért nem csontból fõzöd inkább a levest?
2014. febr. 18. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi ezt szoktuk csinálni:


Egy hajtogatott leveles tésztát kinyújtók beleteszem a csontról lefejtett húst teszek rá sajtot (szerintem márvány sajttal finomabb, a férjem trappistával szereti) A leveles tészta két végét ráhajtom így egy tekercsem lesz középen a töltelékkel. Tojássárgájával megkenem és készre sütöm. Majonézes kukorica salátát kínálok mellé.

2014. febr. 18. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:

Csinálj belőle finom húspástétomot. ledarálod a kicsontozott főtt húst, egy pár főtt tojással együtt.só,

mustár, bors, majoranna, kis tejföl, hogy krémes legyen.

pirítósra kenve egy finom vacsora, de puha kenyérrel is isteni.

2014. febr. 18. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!