Ha banánt, ledarált zabpelyhet és tojást összekeverek, az megsül a sütőben?
Palacsintát szoktam így készíteni, olaj és egyéb zsiradék nélkül, de azon gondolkodtam, hogy vajon a sütőben megsülne-e?
Gondolom egy kis szódabikarbóna vagy sütőpor segítene azért rajta.
Igen, keksznek tudom, hogy jó, de én valami piskótaszerűséget szeretnék. :/ Palacsintaként is valami olyasmi lesz ezekből, "piskótás" a tésztája.
Ezért is érdekelne, hogy a szódaportól/sütőportól milyen lenne. Talán kicsit megemelné a tésztát?
Nem nagyon vagyo
Igen, keksznek tudom, hogy jó, de én valami piskótaszerűséget szeretnék. :/ Palacsintaként is valami olyasmi lesz ezekből, "piskótás" a tésztája.
Ezért is érdekelne, hogy a szódaportól/sütőportól milyen lenne. Talán kicsit megemelné a tésztát?
Nem nagyon vagyok még otthon ezekben a dolgokban, csak nem rég kezdtem el a konyhában forgolódni. Kikísérletezhetném, de nem szeretnék ennyi alapanyagot feleslegesen kidobni. De hátha itt tudja valaki, hogy milyen végeredmény születne. :)
Kutya van? Minálunk az az univerzális eltakarító szerkezet.
Ha a végeredmény véletlen ehetetlen lenne, akkor sem lesz a sok jó alapanyag kidobva; nem a kukába megy, hanem a kutyába :D
Bár ... láttam már olyat készülni, amit a kutya sem evett meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!