Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani valami jó szakácskést?

Figyelt kérdés
fater szakács ajándékba venném neki valami profi kés amivel szakácsok dolgoznak .de nem értek hozzá...

2014. jan. 16. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami jó minőségű séf kés lenne a jó választás. Persze árfüggő a dolog, mert az ami tényleg profi elég drága.

Profi : [link]

Egyszerűbb: [link]

2014. jan. 16. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Vegyél egy jó minőségű kerámiakést. Annak szerintem örülne.
2014. jan. 16. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém zwilling , nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egy profi szakácsnak szerintem nem való kerámiakés.

2014. jan. 16. 15:05
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget
2014. jan. 16. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem Fiskars késeim vannak, maximálisan meg vagyok velük elégedve.Kerámiát én sem vennék és ajándékként sem vágynék rá.

Több ismerősömnek is van, nagyon kell rá vigyázni, mert nagyon sérülékeny, könnyen kipattan az éléből, szóval nem

próbálkoznék vele.

Persze én nem vagyok profi szakács, de a jó, megbízható késeket fontosnak tartom a háztartásban is.

2014. jan. 16. 15:52
 6/8 A kérdező kommentje:
ezt a Fiskars késeket többen ajánlották ebből esetleg konkrétan tudnátok olyat mutatni amit érdemes megvenni ilyen általános használatra kellene a kés.plusz amiket különböző hirdető oldalakon találunk hogy eredeti japán kés ez igaz lehet? [link]
2014. jan. 16. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
ilyen 7-10 ezer forint körüli Fiskars késeink vannak itthon. Messze van a csúcsminőségtől, de már bőven használható kategória. Fiskars élezővel ráadásul egyszerű otthon élezni őket, úgyhogy a karbantartásuk sem egy macera. De azért időnként elgondolkodok rajta, hogy lehet, hogy nem ártana egy igazán profi kés, de egyelőre nem hiányzott nagyon.
2014. jan. 28. 00:21
 8/8 anonim válasza:

Global kést tudom ajánlani! :)

Bár kicsit húzos az ára akciósan volt a készeleten 250e Ft :/:)

2014. febr. 2. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!