Ha valakinek van otthon vattacukor készítője, segítene? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Amikor csinálom a vattacukrot, és forgatom a pálcát, egy idő után nem forog a vattacukor rajta, csak a pálca, és akkor új pálcát kell elő venni, és így nem tudok egy szép egész vattacukrot csinálni. Szerintetek mit csináljak, hogy egybe meg tudjak csinálni egy szép nagy vattacukrot?2014. jan. 3. 18:59
1/2 gungasam válasza:
Szerintem a pálca mozgatásán múlik a lényeg. Amikor a forgó tál lefékezi nagyon a vattacukrot az megforog a pálcán, már nem ragad a pálcára eléggé. Hamarabb kell magasabbra tartani a pálcát nehogy a vattacukor elengedje. Azonkívül változtatni kell forgatás közben a pálca tartás irányát(szögét), hogy a vattacukrot nem kapja el nagy erőhatás.Ilyenkor mikor már komoly vatta van a pálcán, a pálca által bezárt szög a forgatással legyen inkább érintőleges mint azt metsző.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én úgy szoktam csinálni hogy bevizezem a pálcát majd megtörlöm hogy csak enyhén legyen nedves és erre tuti ráragad a vattacukor! Vagy is nekem be szokott válni :) Sok Sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!