Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lencsefőzés? Miért terjedt el...

Lencsefőzés? Miért terjedt el az a tévhit, hogy be kell áztatni, mert anélkül meg sem lehet főzni?

Figyelt kérdés

Tegnap készítettünk, és beáztatás nélkül 40 perc alatt puhára főtt.

Nem értem, miért olvasható a legtöbb receptben, hogy áztatni kell???


2014. jan. 1. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én sem áztatom soha. Kiválogatom, és felteszem hideg vizbe főzni. Ha felforrt, az első levét leöntöm. Ugy tanultam száz éve, hogy abban van a f..g. Tehát, ha igy főzöm, nem bántja senki hasát.Tényleg nagyon hamar fő, főleg ha idei.
2014. jan. 1. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
54%

Térfogat növelés végett ....

Chef vagyok.

2014. jan. 1. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!