Hogy kell mogyorót pirítani?
Figyelt kérdés
Serpenyőben szeretném. Kell hozzá olaj, vagy csak egyszerűen a mogyoró? Köszönöm!2013. dec. 30. 12:07
1/6 anonim válasza:
Én csak a mogyorót szoktam a serpenyőbe tenni. Arra figyelj, hogy ha kész azonnal tedd át másik tálba, mert a serpenyő egy darabig még tartja a meleget és van annyira meleg, hogy megégjen benne a mogyoró.
2/6 anonim válasza:
száraz serpenyöben. csak a mogyóró kell közepes hőfokon kevergesd rázogasd amig nem pirul meg. ha megpirult rögtön öntds át egy másik tálba,mert a serpenyőben tovább pirul.Így biztos nem ég meg.
3/6 anonim válasza:
Én ki szoktam kenni vékonyan olajjal a serpenyőt. Utána a tálat, amibe teszem a mogyorót kibélelem papírtörlővel, hogy felszívja a felesleges olajat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem, akkor szárazon fogom csinálni.
Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2013. dec. 30. 12:24
5/6 anonim válasza:
Én is mindig szárazon pirítom. Viszont felmelegítem a serpenyőt, bele a mogyoró, abból jön ki némi saját olaj, és gyorsan rázogatva átpirítom.
Valóban át kell önteni egy hideg tányérra, tálba, hogy ne piruljon tovább a kelleténél.
6/6 anonim válasza:
Én sütőben szoktam, nem serpenyőben, és utána ledörzsölöm a héját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!