SOS! Elég ha még most bepácolom a húst?
Figyelt kérdés
Pulykaszárny, elfelejtkeztem róla és még fagyos is! holnap estére meg kell lennie2013. dec. 23. 17:03
1/4 anonim válasza:
Ha kiengedet akkor pácold be . jobb lett volna ha 2-3 napot áll a pácban ,de így biztos finom lesz.
3/4 anonim válasza:
Sózd, fűszerezd, holnapra pont jó lesz. kb másfél óra alatt lefóliázva meg fog sülni, így időzítsd, ha frissen akarod tálalni.
Káposzta, rizskörettel előre is készülhetsz, (mármint a nap folyamán ), de krumpli frissen legyen mellé, vagy mellette sütve is nagyon finom.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Kellemes Karácsonyt! :)
2013. dec. 23. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!