Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kacsacombot sütnék karácsonyra...

Ivoár kérdése:

Kacsacombot sütnék karácsonyra. Valaki egy jó receptet?

Figyelt kérdés
Omlós is meg szép piros is legyen.Köszönöm:)
2013. dec. 9. 19:00
 1/6 gömbicica ***** válasza:

Nekem a kacsamell a nyerőbb :-) azt nagyon pici lángra teszem fedő alatt, akkora lábasba, hogy nyomorogjanak benne, mert összemennek egy idő után és még lubickolhatnak is :-)

aztán enged magának annyi vizet, és zsiradékot, hogy megpárolódik benne. mikor puha dugd a sütőbe és süsd meg a bőrös részét szép pirosra :-)

2013. dec. 9. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. dec. 9. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Fűszerezése?
2013. dec. 9. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Só, bors, rozmaring. Mi almát szoktunk köré tenni feldarabolva. És combot és mellet vegyesen sütünk.
2013. dec. 9. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy kis voros kaposztat parol hozza vorosborban, kis narancslevel, isteni.
2013. dec. 9. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 gömbicica ***** válasza:

csináltam már magában is, csak sóval,-

hagymával is (csak a végén tettem bele vöröshagymát egészbe)

rozmaringgal még nem.

Nekem a kacsamell naturon simán sóval is finom!!!

aztán lehet mellé füszerezett almaszósz (nem pépesen!!! legyen benne darabos!!)

vöröskáposzta párolva :))) ....

2013. dec. 9. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!