Ivoár kérdése:
Kacsacombot sütnék karácsonyra. Valaki egy jó receptet?
Figyelt kérdés
Omlós is meg szép piros is legyen.Köszönöm:)2013. dec. 9. 19:00
1/6 gömbicica válasza:
Nekem a kacsamell a nyerőbb :-) azt nagyon pici lángra teszem fedő alatt, akkora lábasba, hogy nyomorogjanak benne, mert összemennek egy idő után és még lubickolhatnak is :-)
aztán enged magának annyi vizet, és zsiradékot, hogy megpárolódik benne. mikor puha dugd a sütőbe és süsd meg a bőrös részét szép pirosra :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. dec. 9. 19:16
3/6 A kérdező kommentje:
Fűszerezése?
2013. dec. 9. 19:16
4/6 anonim válasza:
Só, bors, rozmaring. Mi almát szoktunk köré tenni feldarabolva. És combot és mellet vegyesen sütünk.
5/6 anonim válasza:
Egy kis voros kaposztat parol hozza vorosborban, kis narancslevel, isteni.
6/6 gömbicica válasza:
csináltam már magában is, csak sóval,-
hagymával is (csak a végén tettem bele vöröshagymát egészbe)
rozmaringgal még nem.
Nekem a kacsamell naturon simán sóval is finom!!!
aztán lehet mellé füszerezett almaszósz (nem pépesen!!! legyen benne darabos!!)
vöröskáposzta párolva :))) ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!