Miért fehérszik meg a pékáru egy huzamosabb idejű fagyasztáskor? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Próbált már valaki vákuumos fólia hegesztővel lecsomagolni egy félbevágott kenyeret és úgy lefagyasztani? Valamit ki kellene találnom, mert 3 hét után a tök frissen fagyasztott kenyér olyan gusztustalan fehér foltos lesz és be keményedig a foltos területeken .2009. nov. 21. 19:41
1/5 A kérdező kommentje:
Takán félreérthető volt a kérdés: Én csak simán egy zacsiban fagyasztottam ezidáig és az érdekelne, hogy ha vákuumban fagyasztom akkor jobb e a helyzet ?
2009. nov. 21. 19:44
2/5 anonim válasza:
Én is zacskóban szoktam légmentesen lefagyasztani,abban is engedem ki szobahőmérsékleten és semmi baja nincs.
3/5 A kérdező kommentje:
Én -18-ra fagyasztom, lehet, hogy ez a gond ?
Nálam már kiolvasztás előtt is látható a zacsin keresztül, hogy foltos. Ahol pedig ilyen ott nem lesz friss kiolvasztáskor sem. Vagy nem hagyod annyi ideig lefagyasztva ?
2009. nov. 21. 21:24
4/5 anonim válasza:
Mi is lefagyasztjuk és ilyen jellegű problémával,még nem találkoztunk..!Pedig már volt mélyhűtőládánk,fagyasztós hűtönk és semelyikben nem fehérszik meg...,azt is hozzáteszem,hogy 3 hétig egy pékárút sem fagyasztunk!
5/5 anonim válasza:
Én szeletekre vágva fagyasztom kettesével, alufóliába csomagolva, és nincs ilyen bajom vele. Kiolvasztani mikróban szoktam, szétválasztom a 2 szelet fagyott kenyeret, és egymás mellett 1,5-2 perc alatt kiolvadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!