Gnocchi tésztába kell tojás?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 17:35
2/5 A kérdező kommentje:
Csak liszt, amíg összeáll?
Mert a múltkor csak lisztet tettem bele, és dzsuva lett belőle, mire megfőtt.
De lehet nem volt akkor elég a liszt. :S
Vagy túlfőztem. :S
2013. nov. 21. 18:00
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Igen, én is láttam olyan receptet, hogy tojással, de tegnap végül is megcsináltam tojás nélkül, több lisztel, és jó lett. :)
2013. nov. 22. 09:05
5/5 Golyanéni válasza:
Ehhez a tésztához nem kell feltétlenül tojást használnod. Hasonló a mi általunk készített szilvás gombóc vagy krumpli gombóc tésztájához. A tojástól azonban lágyabb lesz.Ahhoz, hogy nem egy "nyúlós" masszát kapjál, mindenképpen meg kell várni, hogy a tészta készítése előtt a főtt és áttört krumpli teljesen kihűljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!