Olyan finom illata van a narancs héjának. Feltudom valamilyen formában használni desszertekhez például? Hogyan?
tésztába finom belereszelni, pl. linzer tésztájába én szeretem a citrom v narancs héjat
de különböző öntetekbe is jó, vagy forralt borhoz
Diós tésztákhoz a legjobb, vagy diós krémbe
sőt a csikokrémem tésztárasokkal finomabb elsz tőle, mármint i, mondjuk ilye narancsosc csoki krémes piskotatekercs..csak egyszerűen
Szia!
én mikor sok narancsunk van télen,a héját mindig forró vízzel megsikálom, és amikor összejön annyi,hogy érdemes
nekiállni,kis darabkákra vágom és cukorszirupban egy darabka fahéj ,1-2 szegfűszeg társaságában megfőzöm.
kicsi csavaros üvegekbe töltöm.nyáron,mikor nemigen van narancs nagyon jól jön sütikbe.ilyen daráltkekszes golyók
meg őzgerinces "hidegsültek"-be teszem lekvár helyett.
üdv:eric
Köszönöm szépen!
Nagyon jó ötleteket adtatok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!