Sertéshús tejben, sóval, borssal bepácolva milyen lehet? Készített már így Valaki? Ha igen meddig hagytátok pácolódni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 14:17
1/7 anonim válasza:
Szia biztos finom lehet. Én sóval-borssal-hagymával és mustárral szoktam pácolni, egy napig szoktam a hűtőben hagyni, hogy összeérjenek. A tejtől jó omlós lesz a husi.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már pácolódik, dobok még bele egy kis lilahagymát,aztán meglátjuk.:-)
2009. nov. 11. 14:35
3/7 anonim válasza:
Inkább a fehér húsokhoz szokták alkalmazni a tejes pácokat pl: Én a csirkemellet mindig fokhagymás-fűszeres tejben pácolom. De próbáld ki, mostmár kiváncsivá tettél! Aztán írd meg milyen lett!
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom lehet, a tejtől omlós lesz. Én kipróbálom :)
5/7 anonim válasza:
Én mindig így csinálom a rántott húst, sőt még fokhagymakrémet is nyomok a tejbe és egy estére hűtőbe rakom. Úgy a legfinomabb!
6/7 anonim válasza:
Én meg éhes lettem a gondolatra is XD
7/7 anonim válasza:
A disznóhúst én is mindig beáztatom tejbe,anyukámtól így láttam.Nagyon jó,omlós lesz tőle a husi.És a legfontosabb,hogy nem kell papírvékonyságúra kiklopfolni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!