Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A hordósan eltett uborka...

A hordósan eltett uborka szinte minden évben megpuhul. Nem jövök rá az okára. Mi lehet tenni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyik ok az lehet, hogy kevés a só.
2013. okt. 16. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
az ecet, a sav keményíti a zöldségeket, lehet, hogy az kevés benne.
2013. okt. 16. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!