Létezik dinnye jégkrém?
Figyelt kérdés
Ma álmodtam erről :D
Egy dinnyéből kell kivágni egy nagyobb darabot, négyzet alakúra, de végül is az nem lényeg, hogy milyen a forma.
Aztán pálcikára húzni és megfagyasztani, aztán lehet nyalogatni :D
2013. okt. 1. 10:56
1/5 A kérdező kommentje:
Persze a kérdésem arra vonatkozik, hogy ezt valóságban kilehet-e vitelezni úgy, hogy ne csak a jeget érezzem rajta.
2013. okt. 1. 10:57
2/5 anonim válasza:
leturmixolod a dinyét ,és lefagyasztod,,
3/5 A kérdező kommentje:
Az nem ugyanaz. Amiről én beszélek, ott ki van vágva a dinnyéből egy darab, nincs le szétvagdalva, se turmixolva.
2013. okt. 1. 11:05
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, mert 90 %-a víz.esetleg aromával ízesítettel találkozhatsz, de lehet, hogy marad álmaid jégkréme:D
5/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon korábban láttam dinnye-kockákból is, de most azt nem találom. Keresgélj rajta, az biztos, hogy a 90 napos diéta gyümölcs-napi receptjei között van valahol a dinnyei is, meg ez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!