Hogyan lehet teflonos palacsintasütőt megtisztítani az aljára égett szennyeződéstől? (Kép csatolva! )
Figyelt kérdés
Úgy, hogy az edény ne károsodjon, ne legyen karcos...
???
2013. szept. 26. 12:22
11/13 Imola Ágnes válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de nekem bejött a kávézacc...Kicsit feláztatom meleg vízben, kiüntöm belőle a vizet, beleteszek egy kis kávézaccot, és azzal átdörzsölöm.... utánna elég egyszerű mosogatószeres szivaccsal átmosni, és tökéletes. A kávézacc súrol is, a szemcséi miatt, és zsíroldóként is szuperál..
12/13 palacsinta1992 válasza:
Ez teflonhoz is jó
13/13 anonim válasza:
De ez a külseje, nem? Azt semmivel. Én fémdörzsivel szoktam megtisztítani. Persze szétkarcolódik, de legalább jobb lesz a hővezetése. Amúgy is évente újat kell venni, ha nem akarsz vele szenvedni. Mellesleg ha megkarcolódik akár a belseje, akkor se lesz semmi baja. Tök mindegy, hogy teflon, vagy ha nem, mert ha jól csinálod, egyikbe se ég le semmi, ha rosszul, akkor mindkettőbe. Ez csak egy használati tárgy, azért van, hogy használódjon, hogy a kényelmünket szolgálja. Ha fémdörzsi viszi csak le róla a koszt, akkor inkább karcolódjon szarrá, minthogy szenvedjek a tisztításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!