Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Finom pizzaszósz recept?

Finom pizzaszósz recept?

Figyelt kérdés
Valakinek van valami jól bevált pizzaszósz receptje? Valami olyat szeretnék, amitől igazán ínycsiklandó lesz a pizza.

2013. szept. 20. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Paradicsomszósz (nem kechup), 1-2 fokhagyma kinyomva, friss bazsalikomlevélből egy maréknyi, vagy oregánó (én a bazsalikomot jobban szeretem), só, bors, turmixold össze és csókolom.
2013. szept. 20. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kis olajon hagymát szoktam pirítani, sózom, megszórom oreganóval, bazsalikommal, adok hozzá késhegynyi őrölt pirospaprikát, felöntöm kis vízzel és beleteszem az kockára vágott , hámozott paradicsomot, adok hozzá kanálnyi cukrot, majd lassú túzön főzöm míg szét nem fő, néha a vizet pótolni kell, lehet bele csípős paprikát is tenni, aki szereti csípősen, végén adok hozzá ketchupot is, és ha van otthon, akkor jó sok friss bazsalikomot is.
2013. szept. 20. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olasz sűrített paradicsom, amiben a magok is benne vannak. Semmi más, csak paradicsom. Se fűszer, se hagyma, se olaj, csak paradicsomot tegyél rá.
2013. szept. 20. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomszósz (nagymama féle), kevés ketchup, fokhagymapép, oregánó, bazsalikom, só, bors, kakukkfű, egy csipet szerecsendió.
2013. szept. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!