Finom pizzaszósz recept?
Figyelt kérdés
Valakinek van valami jól bevált pizzaszósz receptje? Valami olyat szeretnék, amitől igazán ínycsiklandó lesz a pizza.2013. szept. 20. 14:10
1/4 anonim válasza:
Paradicsomszósz (nem kechup), 1-2 fokhagyma kinyomva, friss bazsalikomlevélből egy maréknyi, vagy oregánó (én a bazsalikomot jobban szeretem), só, bors, turmixold össze és csókolom.
2/4 anonim válasza:
Kis olajon hagymát szoktam pirítani, sózom, megszórom oreganóval, bazsalikommal, adok hozzá késhegynyi őrölt pirospaprikát, felöntöm kis vízzel és beleteszem az kockára vágott , hámozott paradicsomot, adok hozzá kanálnyi cukrot, majd lassú túzön főzöm míg szét nem fő, néha a vizet pótolni kell, lehet bele csípős paprikát is tenni, aki szereti csípősen, végén adok hozzá ketchupot is, és ha van otthon, akkor jó sok friss bazsalikomot is.
3/4 anonim válasza:
Olasz sűrített paradicsom, amiben a magok is benne vannak. Semmi más, csak paradicsom. Se fűszer, se hagyma, se olaj, csak paradicsomot tegyél rá.
4/4 anonim válasza:
Paradicsomszósz (nagymama féle), kevés ketchup, fokhagymapép, oregánó, bazsalikom, só, bors, kakukkfű, egy csipet szerecsendió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!