A tescoba vettem egy tej forralót ami duplafalú az oldalán egy szeleppel. Hogyan kell használni? Nekem csak sípol de nem forr se a tej se a víz.
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 13:55
1/1 mustafa33 válasza:
A duplafal közé vizet töltöl és az ha forr akkor keletkezik a gőz amitől sípol. A tej nem fog benne lobogva forrni, de a 100°C eléri de nem lépi túl. Éppen ez a lényege ezért nem fut ki, nem ég oda... Amikor sípol, hagyod még egy keveset sípolni - forni és kész.
Ebben az edényben tudsz majd pudingot, gőzön (vizen) főzött krémeket is könyen csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!