Hogyan kell házilag elkészíteni a delikátot?
Itt elég korrekt módon leírják: [link]
Én szárítva készítem ugyanezekből az összetevőkből, sok sóval. Ha gondolod, tudok küldeni lestyán tövet (mert ugye az a lényege), írjál privátban.
Köszönöm a gyors válaszod...lestyánt én is be tudom szerezni.Nekem van egy receptem,de nem tudom,hogy így meddig állna el a delikát:
Házi ételízesítő egyszerűen
Hozzávalók:
1,5 kg sárgarépa
1 kg petrezselyem gyökér
1 kg magvalt paprika (piros, fehér vegyesen)
20 dkg karfiol
20 dkg vöröshagyma
40 dkg zeller gumó
20 dkg paradicsom
20 dkg karalábé
2 db nagyobb fej fokhagyma
1 csomó petrezselyemzöldje
1 csomó zellerzöldje
50 dkg tengeri só
6-7 db 0, 7 litereses befőttes üveg előre elmosva, szárítva.
Elkészítése: A zöldségeket alapos tisztítás és mosás után húsdarálón ledaráljuk, a zöldségleveleket is. Összekeverjük a sóval, és azonnal az üvegekbe rakjuk, celofánnal lekötjük. A két celofán közé nátrium-benzoátot, vagy szalicilt teszünk, majd a kamrában tároljuk.
Szerinted??
Véleményeket kérek.Van így is olyan jó,mint szárítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!