Egy evőkanál étkezési keményítőt mivel tudnék helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Kisvárosban lakom, de - vagy én vagyok vak, vagy nemtudom - a környékemen sehol nem találok étkezési keményítőt a boltban, és egy másik városban lévő hiperszupermarketbe csak ezért nem szeretnék átutazni...2009. okt. 25. 07:07
1/6 A kérdező kommentje:
Egy "orgazmus szelet" nevű süti krémjébe kellene, nem tudom, milyen állagú lenne a krém a keményítő nélkül...
Itt a recept:
2009. okt. 25. 07:08
3/6 anonim válasza:
A puddingpor izesitett keményitö - ha van otthon puddingpord, akkor azt tegyél bele, a finomliszt is megfelel, de nem olyan jó.
4/6 anonim válasza:
A keményítő egy növényi poliszacharid (nagy molekulájú szénhidrát).
Kukorica-, burgonya-,rizs-, búzakeményítő... ezekről tudok hirtelen, szerintem ezek étkezési keményítők.
Véleményem szerint, a keményítő azért kell bele, hogy a töltelék ne olyan legyen, mint a víz (mármint állagra).
Próbáld élelmiszer boltokban, nagyobb (pl. Tesco) áruházakban megvenni.
Ha máshogyan nem tudod beszerezni, házilag állítod elő. :)
A krumpli pucolás után, ami a késre kirakódik, az a fehér "trutyi", az a burgonyakeményítő.
Remélem segítettem, de szerintem utaznod kell. :)
Ryu
5/6 anonim válasza:
Vaníliás pudingpor. (az is keményítő) én ezzel szoktam ha épp nincs itthon étkezési keményítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!