Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Almaszörp receptet keresek,...

Almaszörp receptet keresek, valami jó recept?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyat készítettem , hogy az almát gyümölcs présen lenyomtam, majd a habját eltávolítottam, felfőztem, tettem hozzá tartósító szert és meleg dunsztban hagytam kihűlni. (takaróval betakargattam, és hagytam 2-3 nap alatt kihűlni--> nem tudom mi a szakszerű neve) Most arra gondoltam, hogy a fekete szeder szörp alapján készítenék almaszörpöt. (fekete szeder levét kinyomkodtam, ugyan annyi cukort tettem hozzá, felfőztem és dunsztoltam) Ez alapján arra gondoltam, hogy az almát gyümölcsprésen lenyomom, ugyan annyi cukrot teszek hozzá, jól felfőzöm és dunsztolom. De egyetlen receptet sem találtam így félek belevágni.

2013. júl. 31. 11:00
 1/2 anonim válasza:
2013. aug. 11. 18:57
 2/2 anonim válasza:
Kérdezõ! Próbáltad a receptet?
2013. dec. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!