Párológéppel lehet aszalni?
Figyelt kérdés
Van egy 2 szintes párológépem.Aszalni szeretnék gyümölcsöt,paradicsomot!
Rákerestem az aszalógépekre,és párológépeket is kihozott. Sajnos nincs leírásom a gépemről és a gugli se segítet infót szerezni! Lehet párolóval aszalni...remélem
2013. júl. 26. 10:12
1/5 anonim válasza:
Eléggé ellentétes folyamat a kettő: pároláskor nedvesen tartod az ételt, aszaláskor meg szárazon. Semmi értelme a kérdésnek szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott mig nem irtam be h aszalógép a guglibe és kiadott egy csomó párológépet...nem vok gyogyi h ilyen kérdést tegyek fel
De megzavart a gugli
2013. júl. 26. 11:48
3/5 anonim válasza:
Nyugi, a gugli ilyen kis cseles, beírod hogy szoknya és hozza a cipőket is :)
4/5 A kérdező kommentje:
:-) igaz!! Csak elkezdtem örűlni h nem kell vennem! :-) de most vehetek :-P
2013. júl. 26. 17:50
5/5 anonim válasza:
pont ezen gondolkodtam én is...és ha nem teszek vizet az aljába? vagy akkor tönkremegy alul a hőcucc? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!