Tavalyról megmaradt bedobálós savanyúsággal, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ráönthetem a levét a most szedett uborkára és céklára?
Mit ronthattam el,ha nekem nem volt minden uborka benne ropogós?
Cukkini is mállott :(
De volt,ami meg finom volt benne...arra gondoltunk a férjemmel,hogy lehet,hogy az ubi nem volt mind kemény,amikor beletettük tavaly?
Most meg öntsem ki a sok lét?
2013. júl. 5. 14:23
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan öntsd ki, ne használd azt amiben már a tavalyi is megpuhult. Annyit érdemes raknod amennyi egy télen elfogy.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 5. 15:25
3/5 anonim válasza:
Egyetértek!
Egy olyan lébe nem raknék friss zöldséget, amiben már eleve nem is lett tökéletes a savanyúm.
Ráadásul azt a lét már egy évvel ezelőtt készítetted, megérdemli, hogy túladj rajta!
4/5 anonim válasza:
Én ezt már kidobálósnak nevezném...
Kár lenne a friss zöldségféléket eleve halálra ítélni a tavalyi lével.
ennyire nem érdemes spórolni.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazuk van :)
Egyenlőre csak ecetes uborkáztam ma,holnap jön a nagy üvegmosás és kiöntöm a tavalyi lét,csinálok másikat.
2013. júl. 5. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!