Mitől marad ropogós, kemény az eltett zöldség, gyümölcs, és mitől marad élénk színű, nem pedig fakó?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 20:52
1/1 anonim válasza:
Valamikor réges-régen az udvaron "megkéneztük" a paprikát, uborkát, káposztát. Persze akkor sem voltam teljes mértékben meggyőződve, hogy ez mennyire egészséges.
Ma aki panelban lakik, esetleg ha tud venni "étkezési kénport", valahol, és egy ici-pici késhegynyit a befőttes üvegbe tesz! Talán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!