Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mozikba honnan veszik a...

A mozikba honnan veszik a nachos chips-et és szószt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 23:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
azt konkrétan nem tudom, de elmondom, hogy én honnan szerzem az ízre kísértetiesen hasonlító verziót:) a csípős szósz:Mc'donalds taco szósza, a chips: Lidl gazdaságos, sima sós ízesítésű
2009. okt. 6. 23:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi! ÉS McDonald's-os szószt hogy vegyek? Mármint.. :D Oda megyek a pulthoz és kérek magában taco szószt?
2009. okt. 6. 23:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

kérsz mellé 1 happy meal menüt:D

Nem az első voltam a válaszadásban:D

Vagy krumplit,de simán is adnak,csak furcsálni fogják:DxD

2009. okt. 7. 06:55
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

én simán szoktam csak kérni(általában úgyis kajálni térünk be, a rendelésem mellé hozzácsapok 3-4 taco szószt)nem szoktak furin nézni egyáltalán!(hisz kifizeted, stb)

van a Lidlben is csípős szósz, nem is rossz, de engem zavarnak benne a paprika, (vagy ki tudja)darabok, ezért inkább a makis a nyerő szósz:)jaj, azt elfelejtettem mondani, hogy a Lidlből a Nachos chips kell!

az 1. voltam

2009. okt. 7. 07:22
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2009. okt. 7. 11:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A Metroban lehet kapni isteni tortilla chipset, csípős és sajtos ízben, próbáld ki! Ugyanott lehet kapni szószt is, de abban is darabok vannak, ha ez zavar.
2009. okt. 9. 22:06
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem zavar, a mozisban is vannak, ha emlékezetem nem csal.. :) Köszönöm!
2009. okt. 9. 23:09
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A Metros se rossz, bár én egyszer vettem már ott olyat, amit túlsütöttek, kesernyés volt az íze, végül a kutyám ette meg(igen, fura ízlésű egy eb:)), azt azért nem ajánlottam, de lehet csak én voltam peches. A darabokról:a Lidl-sben valahogy nagyobbak, és olyan fura az ízük(vagy csak én vagyok baromira finnyás:))

1. voltam

2009. okt. 10. 10:52
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd kipróbálok minden félét, majd csak találok egy igazán finomat. ;) Köszii :)
2009. okt. 10. 20:49
 10/20 anonim válasza:
100%
Metroban igen ott lehet kapni mind a kettőt és finomak ár/minőség értékben is jók,én is csak ajánlani tudom a metrósat.
2009. okt. 11. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!