Tudnátok nekem irni egy jó hizókurát?
Figyelt kérdés
Mit egyek naponként,mennyit ? Hányszor,milyen italokat? Nagyon szeretnék kicsit hizni,de nem tudok.Légyszives aki tud ilyet irja le.Köszönöm :)2013. máj. 15. 22:33
1/6 anonim válasza:
lekváros kenyér,sok sok péksütemény,tésztafélék,kevés mozgás sok édesség
2/6 anonim válasza:
Hogy nem tudsz hízni annak több oka is lehet. Az egyik hogy nem viszel be elég kalóriát a szervezetedbe. Keress egy testtömeg index kalkulátort és számold ki mennyire van szükséged, aztán állíts vagy állíttass össze egy étrendet amit szigorúan betartasz. Ha ez nem segít esetleg már próbáltad, akkor lehetséges hogy szervi probléma. Látogass el egy gasztroenterológushoz és kérj kivizsgálást az üggyel kapcsolatban. Én jövőhét pénteken megyek az eredményeimért, valószínűleg liszt-érzékeny vagyok és nem szívódik fel rendesen a tápanyag. Ha dohányzol és leszoksz az is segíteni fog.
3/6 anonim válasza:
+ vannak ilyen magas kalóriatartalmú italok, azokat is kipróbálhatod. Nutridrink például.
4/6 anonim válasza:
Sok tésztaféle, napi csoki, de azért emellett egészséges ételeket is kell enned, mert akkor megbetegszel.
5/6 anonim válasza:
az tuti hogy a hízókúrához de szinte a fogyókúrához sem kell semmi tabletta a dogyókúrához is csak azért csinálnak tabletták mert vannak túl puhányok akik csak úgy le akarnak fogyni egyszerü egyél édességeket csokit cukrot sütit vagy sósságokat sósmogyorót chipset és egyél zsíros kenyeret hagymával húst egyél és minden meglesz
6/6 anonim válasza:
elfelejtettem persze az kivétel ha valami betegség vagy ilyen dolog végett nem tudja kordában tartani a súlyát az ember akkor kell a tabletta stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!