Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Etkezesi kemenyitobol mennyi...

Etkezesi kemenyitobol mennyi kell 2 liternyi fozelekhez?

Figyelt kérdés
most hasznaltam eloszor, mert liszttel sose surult be es csomos is lett, hiaba szurtem le. De ez is csomos lett, pedig hideg tejben kevertem el simara. A ket literbe 6 pupos teaskanallal tettem, nem lett suru! Keves? Tobbet nem mertem, mert olvastam, hogy a sok forrastol ujra hig lesz, es az ize sem jo... Izre finom maradt, de a szokasos leves... :(
2013. márc. 23. 13:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Sajn nem tudom a valaszt, de nekem sem jött be az etk.kemenyitö. Egy probacsomagot kaptam, ezt probalva hol sikerül, hol nem, nem tudom, miert. Azt hiszem, a vegen kell az etelhez tenni, mert csak igy süriti az etelt. En ugy csinaltam, amikor sikerült, hogy egy külön talba keves folyadekot kivettem az etelböl, es ezzel kevertem el csomomentesen, majd egyre több folyadekot hozza, vegül amikor mar szinte egy allagu az eredeti etellel, akkor abba beleöntöttem es csak egyszer forraltam fel. Ha nem irnak mast, sztem csinald igy, de sztem eleg sok idöt vesz igenybe, en maradok a lisztnel.
2013. júl. 17. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!