Paradicsomot le lehet fagyasztani télire?
Figyelt kérdés
Egyszerűen megmosom és zacskózom, igy nem lesz rágós? Vagy meg kell párolni?2009. szept. 16. 18:24
1/6 anonim válasza:
Igen, de csak fözve vagy párolva lehet utánna enni, mert eléggé löttyedt lesz kiengedés után.
Ha fött ételnek készited, akkor feltétlenül fgyottan tedd az ételbe, és akor olyan, mintha frisset használnál.
2/6 anonim válasza:
Próbáldd ki! Tegyél be egy szemet zacsiban a fagyóba, másnap vedd ki. Meglátod milyen lesz, érdemes-e szerinted többet eltenni. Mindenkinek más az ízlése..
3/6 anonim válasza:
H főzni akarod eltenni,pl pörköltekbe,húsokhoz...stb...akkor jó úgy ha egészbe vagy félbevágva lefagyasztod.Én nem is szoktam felengedni,hanem fagyosan vágom az ételbe amit főzök.De magában enni nem lesz jó fagyasztva.
4/6 anonim válasza:
Mi is szoktunk eltenni, és tényleg főzéshez jó, mint már többen is írták :) Mi speciel koktélpartadicsomot szoktunk inkább, mert azt nem kell darabolni, nem fagy össze, stb, és tök jól néz ki :)
5/6 anonim válasza:
igen, olyan fagyasztva mint a biliárd golyó, minden évben teszünk el!
6/6 anonim válasza:
most én is tettem el, kajába jó lesz belefőzni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!