Mit tegyek hogy a hütike tetejéről ne csússzon le a zselé?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 04:20
1/7 anonim válasza:
tegyél ilyen magasítót körbe ,mint ami régen a teherautókon volt ,
3/7 anonim válasza:
Szerintem hüti sütire/gumi sütire gondolt a kérdező.
Nekem soha nem csúszik le a zselé.
4/7 anonim válasza:
Én is csináltam már a háromszínű gumisütit, de soha nem csúszott le a zselé a tetejéről, ahogy egymástól sem váltak szét a rétegek.a zselatin még elvileg langyos, amikor ráöntjük, és össze kell tapadnia az alatta lévő réteggel.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezek a válaszok nemvittek közelebb a megoldáshoz de azért köszönöm.
2013. márc. 11. 02:09
6/7 anonim válasza:
Pedig, ha belegondolsz a langyos zselatin valamennyire oldja az alatta lévű szintés zselatinos sort, elvileg össze kell ragadniuk.
Sajnos ennél többet ezek szerint senki nem tud tanácsolni.
esetleg, ha tényleg lemászik az egész, szedd le óvatosan, melegítsd fel újra, és tegyél még egy kísérletet a bovására. hátha:)
7/7 A kérdező kommentje:
Ez már valami. Csak az a gond ,ha nem elég hideg a zselé igazad van oldja az alatta levő réteget, csak a szinek viszont keverednek. A felső tejfölös,és a szines zselé együtt márványossá válik. De azért nagyon köszönöm.
2013. márc. 12. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!