Tatár beafsteakből fejenként mennyi húst kell számolni?
Én is a minimum 25-re szavazok, de legyen inkább 30. A többszöri darálásnál is van kis veszeteség, bár elenyésző, de mégis.
A mi családi/baráti körünkben is slágertermék, így inkább maradjon egy maroknyi, minthogy elfogyjon.csípősre készítem, de még az aprónép is hozza a pirítósát, hogy "kéjek még mamucikám ".
én a maradékot is megeszem másnap, ha véletlenül marad egy szelet kenyérre való.
És csak tanács, ha elfogadod, hogy nem kell sajnálni a háromszori átdarálást, (mi 5-ös húsdaralón ) és a darálások között elmosni a darálót a feltekeredett inaktól
mert csak így lesz szép krémes állaga. hagyma, fokhagyma nálunk finomra reszelve jön be.
a fűszereket gondolom ismered, de mindenképpen előző nap csináld, hogy jól összeérjen.
Biztos finom lesz, most elfogadnék egy kóstolót:)
Előző nap?
Mindenki megkapja a kupacját benne középen a tojás, kanalat és villát, és a fűszerek az asztal közepén, mindenki kikeveri a saját ízlése szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!