Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tatár beafsteakből fejenként...

Tatár beafsteakből fejenként mennyi húst kell számolni?

Figyelt kérdés
Családi összejövetel lesz, ezt mindenki szereti, de nem tudom, mennyi húst számoljak fejenként?
2013. febr. 10. 09:57
 1/3 doboszoli ***** válasza:
100%
Min. 25 dekát, mert bár elég tartalmas étel, nagyon megy befelé..
2013. febr. 10. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is a minimum 25-re szavazok, de legyen inkább 30. A többszöri darálásnál is van kis veszeteség, bár elenyésző, de mégis.

A mi családi/baráti körünkben is slágertermék, így inkább maradjon egy maroknyi, minthogy elfogyjon.csípősre készítem, de még az aprónép is hozza a pirítósát, hogy "kéjek még mamucikám ".

én a maradékot is megeszem másnap, ha véletlenül marad egy szelet kenyérre való.

És csak tanács, ha elfogadod, hogy nem kell sajnálni a háromszori átdarálást, (mi 5-ös húsdaralón ) és a darálások között elmosni a darálót a feltekeredett inaktól

mert csak így lesz szép krémes állaga. hagyma, fokhagyma nálunk finomra reszelve jön be.

a fűszereket gondolom ismered, de mindenképpen előző nap csináld, hogy jól összeérjen.

Biztos finom lesz, most elfogadnék egy kóstolót:)

2013. febr. 10. 16:57
 3/3 mustafa33 ***** válasza:

Előző nap?

Mindenki megkapja a kupacját benne középen a tojás, kanalat és villát, és a fűszerek az asztal közepén, mindenki kikeveri a saját ízlése szerint.

2013. febr. 12. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!