Lasagne recept? (bővebben lent)
Elvileg mindenféle tésztát lehet hozzá használni, nemcsak a lasagne-lapokat.
A közönséges metélt, csötészta is jó , ezt vagy elöre megfözöd valamennyire, vagy ha nem akarsz fözöcskézni, akkor a húsos-paradicsomos mártást is meg a besamelt is higra fözd, akkor ezek levét felveszi a nyers tészta a sütés során. De ebben azért van valamennyi kockázat, mert elöre nem tudod, hogy mennyit sziv be, és esetleg kemény(ebb) marad a tészta, mint ahogy akarod.
De ha nem kész tésztára gondoltál, akkor 2 tojásból 20 dkg liszttel gyúrj közönséges tésztát, nyújtsd kb 1 mm vékonyra és ebböl "szabj ki" a formának megfelelö méretü lapokat. Ha frissen gyúrt tésztát használsz, akkor egész biztos elég a higabbra hagyott mártásokban lévö folyadék ahhoz, hogy megpuhuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!