Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell bevágni a húst...

Hogyan kell bevágni a húst sütés előtt azt olvastam, hogy az inaknál ejts bevágást! Ez hogyan történik? Honnan tudom, hogy hol az ìn? Csontos csirkecombròl van szò!

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:

A csontos csirkecombot, ha egész, először az ízületnél, ahol mozgatható ott kell elvágni. így lesz alsó és felső comb.

ha nem akarod kicsontozni, akkor a bőr alatt három négy helyen hegyes késsel szórj be a csontig. így rántva is biztosan átsül.

2013. jan. 5. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segìtséget! :)
2013. jan. 5. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
szívesen:) sok sikert.
2013. jan. 5. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:

Szerintem -az előzőkkel is egyetértve- az inaknál javasolt bevágást a szelet húsra mondhatta az írója.

A kiklopfolt húst (tarja, comb, karaj stb.)szoktuk a szélén, és az izompólyáknál kicsit megvágni, hogy ne ugorjon össze sütéskor.

2013. jan. 5. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen doboszolinak is! :)
2013. jan. 6. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
jól be kell vágni a sütőbe, hozzászólva kedélyesen, hogy "OTTROHAGGYÁÁÁMEG". mennyei lesz az íze, ha elkészül :)
2013. jan. 10. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!