Hogyan kell bevágni a húst sütés előtt azt olvastam, hogy az inaknál ejts bevágást! Ez hogyan történik? Honnan tudom, hogy hol az ìn? Csontos csirkecombròl van szò!
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 18:44
1/6 anonim válasza:
A csontos csirkecombot, ha egész, először az ízületnél, ahol mozgatható ott kell elvágni. így lesz alsó és felső comb.
ha nem akarod kicsontozni, akkor a bőr alatt három négy helyen hegyes késsel szórj be a csontig. így rántva is biztosan átsül.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segìtséget! :)
2013. jan. 5. 18:56
4/6 doboszoli válasza:
Szerintem -az előzőkkel is egyetértve- az inaknál javasolt bevágást a szelet húsra mondhatta az írója.
A kiklopfolt húst (tarja, comb, karaj stb.)szoktuk a szélén, és az izompólyáknál kicsit megvágni, hogy ne ugorjon össze sütéskor.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen doboszolinak is! :)
2013. jan. 6. 07:41
6/6 anonim válasza:
jól be kell vágni a sütőbe, hozzászólva kedélyesen, hogy "OTTROHAGGYÁÁÁMEG". mennyei lesz az íze, ha elkészül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!