Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Már gyúrok 2 hete és most...

Már gyúrok 2 hete és most szeretnék valami turmixcot inni hogy hatásosabb legyen (többi lent) (? )

Figyelt kérdés
14 éves vagyok 172 cm magas és 58 kg valami turmixról szeretnék receptet kapni hogy jobban fejlődjenek az izmaim tudnátok leírni nekem pár receptet? (vásárolni ilyen étrend kiegészítőket nem tudok venni mert anyám nem engedélyezte)
2012. dec. 20. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"Már gyúrok 2 hete"

:DD

2012. dec. 20. 20:01
 2/14 anonim ***** válasza:
hát semmi ilyen kokszport meg szirszart nem érdemes.. felfúj és összeesik pár hét után az izmod...természetes fehérjetartalmu kaják evése ivása..tojás,tej,csomó csirkehús stb
2012. dec. 20. 20:09
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket főleg a másodikat és az lenne a kérésem hogy össze tudnál nekem állítani egy turmix receptet?
2012. dec. 20. 20:35
 4/14 mustafa33 ***** válasza:
Ha már 2 hete gyúrsz, akkor ideje megsütni amit gyúrtál. Azt edd meg turmixc helyett ☻.
2012. dec. 20. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:

sok tojás,hal,rizs,csirke,tej,szőlőcukor,zöldség,gyümölcs <-ezeket edd,idd ezerrel és nem kell semmilyen csodaszer!

reggelire én ezt ittam régen: 2 banán és egy alma turmixolva,tej,yoghurt és egy kanál méz.

tömegnövelőt nem nagyon kell szedned,két okból:fiatal vagy és így is nagyon gyorsan nőnek az izmaid,2 hete "gyúrsz" és ilyenkor még nem igazán kellene erőlködnöd!

2012. dec. 21. 19:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Mustafa itt mire céloztál?
2012. dec. 27. 00:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen úgy körül belül most járok a 3.hétnél és már észre vettem a változást! :) Ja és köszönöm a kommenteket!
2012. dec. 27. 00:42
 8/14 mustafa33 ***** válasza:

arra, hogy 2 hétre még korai azt mondani, hogy "már" ☺

Még sok sok gyúrás vár rád. de tarts ki.

2012. dec. 27. 23:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Oké, lenne egy kérdésem ! Azzal a súllyal fejlesszem magam amelyikből csak 3-mat nyomok ki (persze ha pihenek akkor megint annyiszor)Vagy amelyikkel 60-at egy pihenéssel?
2012. dec. 30. 01:13
 10/14 mustafa33 ***** válasza:
Is, is. Nincsen edzési terved egy szakembertől? Szerezz, spec. rád szabva. Rosz laikus edzésel később előjövő kárt is okozhatsz magadnak. Ugyanis nem biztos hogy amit bizonyos területre fejlesztőnek tartasz, másra nincs e rosz hatásal. Ezt szaki tudja.
2012. dec. 31. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!