Valaki tud jó sertéssült fűszerkeverék receptet?
Csak kíváncsiságból... miért akarod kihagyni a legősibb fűszert, a sót.mértékkel nem egészségtelen, de nélküle szerintem olyan "sótlan " lenne a világ. ez csak az én ízlésvilágom. azonban a pácolt húsokat valóban nem szoktam sózni, mert a mustáros/kacsapos/joghurtos/tejszínes, fűszeres pácokban
valóban felpuhulnak a rostok, és akár só nélkül isízletesek lesznek.
amúgy , amit használok disznóhúshoz, őröltkömény, majorannaa, bors, fokhagyma és vöröshagyma. Ezeket őrölve,morzsolva, porítva, granulátumban is lehet kapni, ha nem akarsz pl a hagymákkal bajlódni.
a lényeg az ízlésed szerinti összhang a fűszereket illetően.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
Fogom sózni is a húst sütés előtt, csak 1 napig kell érlelni pácban. Gondoltam nem tesz neki túl jót, ha olyan sokáig áll a sóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!