A lepényhalat hogy lehet elkészíteni?
Figyelt kérdés
Külföldön élek és itt rengeteg a gyönyörű lepényhal,sajnos azonban nem tudom,hogyan kell elészíteni.A bőrét le kell nyúzni,mint a harcsának és az angolnának?Vagy csak átpcolni mint a tükörpontyot?
Aki készített már ilyet,vagy esetleg látta hogyan készítik az segítsen nekem. Köszönöm!
2008. máj. 28. 14:23
1/3 anonim válasza:
Belebaszod a serpenyőbe ÉLVE, rá só-bors aztán rácsapod az üvegbúrát és sütöd mint állat amig csapkod! Így finomabb lesz a husa. Ha kiszenvedett lehet még kis hagymával dinsztelni párolgatni. Lekváros buktával tálaljuk
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséged,elkészítettem ugy ahogy írtad és mennyei lett,az egész család gratulált a mesés ételkölteményhez,ezzel a lekvárosbuktával valóban Isteni! Mégegyszer köszönöm! :)
2008. júl. 29. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!