Miért? Kérdés bővebben lent!
Nem igazán tartozik ide a kérdés,csak annyiban,hogy a páromnak készítem.
Neten találtam egy receptet.. rumos trüffel. és nem akar megdermedni... már a fagyasztóban van 50 perce de még mindig nem dermedt meg,csak hideg...
mit rontottam el?úgy csináltam,ahogy a recept írta.. :((((((((((((((
[link] Ez a recept.
Már megváltoztattam egy kicsit,raktam bele darált kekszet.és visszaraktam a fagyasztóba.Ma délután kivettem és jó lett. :) (bár...10 perc után elkezdett megint eléggé formázhatatlanná válni,úgyhogy vissza raktam a fagyasztóba ismét)
De kiváncsi vagyok a megoldásra! Mert legközelebb is szeretnék ilyet csinálni,csak több sikerrel.
Két hibalehetöséget találtam:
1. vajat kell használni hozzá, a margarin nem jó.
2. a csokit úgy kell felolvasztani, hogy nem kerül bele folyadék, mert különben nem köt vissza.
Meg még egy: esetleg a tojássárgája nagyobb volt, mint a recept szerzöjénél
Nagyon szépen köszönöm!
Vajat használtam egyébként. meeeeeeeeg a csokit is úgy olvasztottam ahogy írták,és miután levettemn a tűzről,akkor öntöttem bele a rumot. :/
nagyon szépen köszönöm a válaszod! ment a felfele pontozás.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!