Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért? Kérdés bővebben lent!

Miért? Kérdés bővebben lent!

Figyelt kérdés

Nem igazán tartozik ide a kérdés,csak annyiban,hogy a páromnak készítem.

Neten találtam egy receptet.. rumos trüffel. és nem akar megdermedni... már a fagyasztóban van 50 perce de még mindig nem dermedt meg,csak hideg...

mit rontottam el?úgy csináltam,ahogy a recept írta.. :((((((((((((((

2012. dec. 6. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Várj még egy kicsit, idő kell a dermedésnek.
2012. dec. 7. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Elöször linkeld be a receptet, akkor tudonok jobban valamit mondani. De általában több óra kell neki, mire megdermed rendesen.
2012. dec. 7. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:

[link] Ez a recept.

Már megváltoztattam egy kicsit,raktam bele darált kekszet.és visszaraktam a fagyasztóba.Ma délután kivettem és jó lett. :) (bár...10 perc után elkezdett megint eléggé formázhatatlanná válni,úgyhogy vissza raktam a fagyasztóba ismét)

De kiváncsi vagyok a megoldásra! Mert legközelebb is szeretnék ilyet csinálni,csak több sikerrel.

2012. dec. 7. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Két hibalehetöséget találtam:

1. vajat kell használni hozzá, a margarin nem jó.

2. a csokit úgy kell felolvasztani, hogy nem kerül bele folyadék, mert különben nem köt vissza.

Meg még egy: esetleg a tojássárgája nagyobb volt, mint a recept szerzöjénél

2012. dec. 7. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Vajat használtam egyébként. meeeeeeeeg a csokit is úgy olvasztottam ahogy írták,és miután levettemn a tűzről,akkor öntöttem bele a rumot. :/

nagyon szépen köszönöm a válaszod! ment a felfele pontozás.:)

2012. dec. 8. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!