Léteznek olyan eszközök, melyekbe folyadékot töltve azt permetezve tudom az ételre juttatni?
Jó tudom léteznek, láttam már tv-műsorban, hogy az olajat így spriccelik...
De hogy nevezik ezeket, és lehet-e üresen, olaj nélkül kapni valahol, s ha igen hol?
Mert én nem olajat szeretnék kajára permetezni, hanem mást. Pl. cukros vizet édesség készítésnél, mert a kanalas-csöpögtetős módszerrel túl sok megy egy helyre, nem egyenletes az elosztás... Vagy ecetet egyéb ételekre...
Tehát csak kisméretű üres spriccelős flakonokra lenne szükségem. Hol árulnak ilyet?
(Nos egy pár van nálam készleten, de azokban illatszerek, hajápolós cuccok voltak. Akármennyire is mosom/öblítgetem őket, abba nem tennék ételre kerülő folyadékot...)
Van ötletetek?
Háztartásfelszerelés boltokban lehet kapni az olaj és ecetspricniket, amik elég puccosak, és drágák is a "teljesítményükhöz" képest.
hobbyboltokban azonban lehet kapni, egyszerű kis pumpás flakonokat festék, vagy akármilyen folyadék permetezéséhez, 100-200 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!