Palacsintát mivel töltsem?
Mazsolás túrókrém, mellette barackbefőtt...
<3 Apróra vágva bele is szokták tenni a barackot.
Tetején kakaókrém csíkokkal - a látvány kedvéért.
Nem a legolcsóbb, de nem is luxus, csak egy kis fantázia kérdése.
Somlói ízűt is hallottam már. Az sem lehet semmi! Tejszínhabbal.
Áfonyás krémtúrós?
Fúúú, megéheztem!
Amúgy a palacsinta tésztájába citrom héját szoktam reszelni, isteni lesz, még üresen is.
Hortobágyi húsos palit pedig csinálhatsz maradék húsétel újragondolásával.
Maradék palacsintából (ami nem létezik!) tejfölös-gombás ragut lehet készíteni palacsinta-metélttel.
Jó étvágyat!
Rakott palacsinta!
Csokipudinggal a rétegek között, tetején csokimázzal leöntve. Torta alakú lesz az egész, és tortaként szeletelve (hűtve) is kell enni. De ezt is meg lehet bolondítani kis nutellával... dióval, vagy ami épp van otthon és kedvetek van hozzá.
Nyámi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!