Palacsintát mivel töltsem?
Figyelt kérdés
Szoktam kakaóval,nutellával,dióval,túróval,pudinggal.De most csak kakaó van meg dió mivel lehet még tölteni ami nem kerül sokba?2012. nov. 14. 16:40
2/17 anonim válasza:
Én lekvárral szeretem, de ha van otthon valamilyen befőtted azzal is finom, tetejére pedig egy kis puding.
3/17 A kérdező kommentje:
lekváral is szoktam csak kihagytam.köszi
2012. nov. 14. 16:46
4/17 anonim válasza:
Ha a kakaót összekevered egy picike vízzel vagy tejjel, fincsi csokiszószt kapsz. Plusz a dió-lekvár keverék is finom lehet, főleg ha baracklekvárral csinálod.
5/17 anonim válasza:
a lekvárra még egy kis kakaópor, isteni!
6/17 anonim válasza:
A cukrot karamellizáld meg és öntsd rá a palacsintára egy vékony kis csíkot(ne az egészet lepje el a trutyi mert akkor nem tudja az ember megenni,csak kalapáccsal és vésővel,személyes tapasztalat) nagyon jól néz ki és nagyon finom :))
7/17 anonim válasza:
Felolvasztassz egy kis vajat vagy margarint, teszel bele cukrot meg kakaóport, meg egy kanál tejet, felfőzöd. Ezzel megkened a palacsintát+megszórod kókuszreszelékkel. Nagyon finom.
8/17 anonim válasza:
a párom mindig cukros-kakaós-dióval szórja meg vastagon:)
én meg lekváros dióval.
9/17 anonim válasza:
A kakaóból csinálhaszt cukorral jó folyékony csokiöntetet, és a diós palacsintát azzal öntöd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!