Nektek nincs elegetek a teflonból?
Figyelt kérdés
Volt már nagyon drága, és olcsóbb teflonos edényem is, de egyik sem bírta néhány hónapnál tovább. Indukciós tűzhelyem van. Hallottam valami kerámiáról. Ki mit tud róla? Illetve mivel tudnám helyettesíteni a teflont?2012. okt. 31. 11:22
1/7 anonim válasza:
Nem tudom miért megy nálad tönkre a teflon. Nekem évekig bírják.
Van kerámiám is. Nagyon szeretem de kb. ugyan annyira kell rá vigyázni, mint a teflonra.
Teflon nélkül is lehet élni. Érdemes akkor inkább zsírban sütni pl. a tojást, akkor nem ragad le.
3/7 anonim válasza:
Nem kell késsel kapargatni, nekem bevált.
4/7 anonim válasza:
Falapáttal használd, ne fémmel. Nekem még mindig bírja az első teflonos serpenyőm, pedig már nagyon sok éve vettem.
5/7 anonim válasza:
Nekem sincs elegem belőle. Évekig jó mindegyik teflonos edényünk. Nincs vele gond, probléma.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Csak gömbölyű fával "turkálok" benne. Amíg gázon használtam, nekem sem volt, de az indukciós használatával egy barna folt jelent meg a belsején, mintha ott megégett volna, majd szép lassan egy pici foltban felhólyagosodott. Innen már nem használtam. Lehet, hogy túl meleget csinál az indukciós tűzhely?
2012. nov. 4. 08:55
7/7 anonim válasza:
Én speciel sose próbáltam indukciós tűzhelyen. Akkor lehet, hogy nem tesz jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!