Segítene valaki kombinált mikró gyakorlati használatában?
Na szóval, sikerült szert tennem egy alig használt szupermodern mikróra, (a régi feladta a harcot), ám hiába a technika, ha a parasztgyerek "nem tud rajta".
Nem a technikai kezelése, hanem a konyhai alkalmazása érdekelne, különös tekintettel a grillezésre.
Alsó-felső grill, és kombinált üzemmód is van benne.
Rácson, vagy anélkül, saját forgótányérjában? Pirítós, melegszendvics projekt?
megannyi megválaszolatlan kérdés...
Köszönöm a segítséget!
Nekem egy régebbi típusú Whirlpool kombinált mikróm van, a melegszendvicset rácson szoktam készíteni, főképp mert így a felső grillhez közelebb van, és szépen megpirul, másrészt ha csak tányéron készítem a melegszendvicset, az alja "nedves" lesz, mivel fizikából nem vagyok otthon, ezt nem tudom, hogy miért:) De a rácson ilyen nem szokott lenni:)
A grill fokozatot mi még rakott tésztákhoz szoktuk használni. Ha csak egy tállal készítünk. Olyankor csak simán a tányért berakjuk, nem szórakozunk ráccsal:) Pár perc alatt meg szokott pirulni, bár én ha tehetem inkább sütőben készítem ezeket, valamiért ódzkodok a mikrótól.
Ha van kérdésed, és tudom a választ akkor segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!