Melyik a kedvenc ételed, ami fínom és hazai alapanyagokból is össze lehet ütni?





Mit értesz az alatt, hogy hazai alapanyag?
Én csupa olyanból főzök, amit a piacon, zöldségesnél, vagy hentesnél, és élelmiszer-üzletben lehet alapanyagot vásárolni.
Másrészt, aki mindenevő = minden kedvenc, ha jól van elkészítve, akkor mégis, milyen jellegű kajára vagy kíváncsi?
Egy kicsit közelebbről, konkrétabban kérhetjük?
Te most mit ennél szívesen, milyen jellegű kaja receptjét írjuk le neked?





Lecsó virslivel, vagy kolbásszal, tojással és galuskával.
Csirkepörkölt csipetkével. Töltött káposzta.





Mindjárt megeszem vacsira a rakott-krumpli maradékot.
Hétvégére pörköltet főzök nokedlivel.
De nagyon szeretem a tojásos nokedlit is, ezért abból úgy fogok főzni, hogy maradjon belőle annak is.
Bármilyen sülthús, rántott hús, fasírozott, akármi jöhet.
Te mit ennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!