Hogy szedjem ki a tálból?
Figyelt kérdés
A gyerekeknek estére olyan "pudingos rakottas" kellett :) Tudjátok, egy sor babapiskóta, egy sor puding... Stb. Úgy csináltam, hogy egy ilyen köralakú jénaiba tettem bele, egy sor babapiskótát, majd erre puding.. Így addig amíg elnem fogyott. Szerintem szép lett, meg minden, de most jön a neheze :-)) Hogy szedjem ki, hogy ne darabokba kelljen enni? Vagy kilehet ezt egyáltalán normálisan szedni, vagy marad a kicsik számára a kézzel evés?;-)))2009. aug. 8. 21:22
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg egy rövid időre meleg vizbe mártani a tálat,akkor valószínűleg kijön belőle.
Legközelebb pedig,mielőtt beleteszed a tálba,béleld ki a tálat folpackkal.Akkor egyszerű kiborítani,csak a folpackot kell levenni.Én mindig így szoktam,mert nem kell kínlódni a melegítéssel.
2/7 anonim válasza:
Legközelebb folpack.
Most melegítés és ütögetés.
3/7 anonim válasza:
nekem anyu vágni szokta, bár ő hűtőbe rakja és hidegen lehet vágni jól:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszike:)) Én is csak vágni szoktam,én alányúlok lapáttal. De kipróbálom a follpackos verziót is:) Köszi nektek. De amilyen sokáig szenvedtem vele, na tizedannyi idő alatt elis fogyott több mint a fele:D A férjem még mindíg kint nyamnyog rajta. Kértek csajok?:))
2009. aug. 8. 22:52
5/7 anonim válasza:
Bár én srác vagyok de szívesen elfogadok 1 szeletet :D
6/7 anonim válasza:
Ide is jöhet egy szép adag :) (10 hetes km)
7/7 anonim válasza:
Mielőtt a pudingot beleteszed, a tálat kiöblíted hideg vízzel, és könnyedén ki fogod tudni borítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!