Karamellizálásnál a receptek azt írják hogy vaj. De milyen vaj? Rama vagy teavaj vagy milyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 13:06
1/7 anonim válasza:
gondolom teavaj. A Rama az margarin. Olyan kockavajat vegyél, amire az van írva, hogy vaj.
3/7 anonim válasza:
Ezek helyettesíthetőek margarinnal, de hidd el, korántsem olyan finom és természetes.
4/7 A kérdező kommentje:
okéoké időközben elkészült süti, teavajjal csináltam, de valamit elrontottam mert ahelyett h szép tortaformája lenne, konkrétan folyik:DDDD na nembaj. majd legkozelebb..
2012. okt. 22. 17:49
5/7 mustafa33 válasza:
A vaj az vaj. tejszínből készül. A margarin az lehet akár kőolajból is, de az soha nem lesz vaj, még ha pap kereszteli is annak.
6/7 anonim válasza:
Nem csak ebben az esetben, hanem sütésnél mindig érdemes inkább a vajat választani a margarin helyett. Mindennek sokkal jobb lesz az íze és az állaga is a vajtól. Drágább a vaj, de én úgy vagyok vele, hogy inkább ritkábban sütök, de akkor az tényleg legyen finom.
7/7 anonim válasza:
én is vajat használtam, sokkal jobb ízt ad neki mint a margarin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!