Milyen hangja van a jó, finom érett dinnyének?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kopogtatni kell, de hiába kopogtatom nem tudom hogy milyennek kell lennie a hangjának! Légyszives árulja el valaki a titkát a finom dinnyének!2009. aug. 7. 22:54
1/6 anonim válasza:
tudtommal a dinnyék nem beszélnek, szal hiába kopogtatod nem fog válaszolni:)
2/6 anonim válasza:
Üreges, kongó hangja legyen, ne tompa. Az a jó, ha a dinnyén látszódik, hogy melyik oldalán "feküdt" a földön. Ezenkívül az sem elhanyagolható, ha a csumája pirosas színű.
4/6 anonim válasza:
Régebben én vidéken elég sokat dolgoztam dinnye földön (dinnye szedés stb.), ennek ellenére én sem tudom soha ebből megállapítani. Egy tuti tippem van ha leteszed a földre és két tenyérrel rátehénkedsz, és hallasz egy jó recsegő hangot na az a dinnye jó érett, nem szivacsos a belseje (egy gond ezzel, hogy ilyenkor végig hasad a bele ) :D
5/6 anonim válasza:
egyet értek az előzőekkel.
de aza gond h mostanában nem lehet már olyat találni.. fonnyadtak ütödöttek..
az utolsó 2 héten vett dinnyének tök íze volt, rohadt volt..
szval nem nagyon érdemes venni, vagyis nálunk nem!
majd jövőre!
6/6 A kérdező kommentje:
de arra rájöttem hogy a titok abban rejlik hogy HOL veszel dinnyét, és ahol érdemes dinnyét venni az a SPAR csak is kizárólag, idén ott még rossz dinnyét nem vettem, teljesen más fajták vannak ott igazi full extra...
2009. aug. 9. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!