Hogyan lehet azt megcsinalni hogy a sult csulok bore jo ropogos legyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 01:05
2/5 anonim válasza:
Én egy kis sörbemártott szalonnabőrrel szoktam gyakran kenegetni.
3/5 anonim válasza:
A végén fólia nélkül kell hagyni kicsit a sütőben.
4/5 anonim válasza:
Szép lassan süsd a csülköt még nem puhul meg . Ha elég puha akkor nagyobb hőfokon süsd még egy kevés ideig. De ha úgyse lesz elég ropi akkor forró olajba is beletheted szintén rövid ideig . ( több étteremben így készül :-)) )
5/5 mustafa33 válasza:
Több módja van. Sörrel locsolni, kenegetni. legjobb a barna sör (nem a műédesítős, de a valódi). Van aki kólával kenegeti (nem utánzat meg cukormentes vagy light, max, hanem eredeti cukros), én mézet keverek borral és fokhagymával és ezzel kenegetem a végén.
(Kíváncsi lennék Doboszoli módszerére, ő mindig jót mond.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!