Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hoygan lehet a hagymát úgy...

Hoygan lehet a hagymát úgy megsütni, hogy egyáltalán nem csíp?

Figyelt kérdés
A kínai étkezdében szoktam enni hagymás csirként, de nem csíp és puffaszt ahagyma, hanem csak a finom ízért érzem, de nem tudom, hogyan leeht ezt elérni.
2012. okt. 13. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz semmi különösebb dolog.

A hagymát csak simán bele kell tenni az ételbe vagy ahogy szeretnénk elkészíteni, pl sütni, főzni.

A vöröshagyma is a kajában nem fog csípni egyáltalán, sőt édes, finom lesz az ételben. Nem lesz erős se ízre se szagra.

2012. okt. 14. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
igen, én is gondoltam, hogy nem a pörkölt alá való hagymáról beszél a kérdező, hanem olyanról, amit lát is /mert a pöriben szétfő/. Csak ezzel annyit akartam, hogy bárhogyan süti/főzi/párolja a végeredmény mindig édes lesz, ha megfelelő ideig hőkezeli. A levesbe is egészbe dobunk hagymát, csak az íze miatt nem az erőssége végett, és ha azt megeszem, az is csak édes.
2012. okt. 15. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!