Hoygan lehet a hagymát úgy megsütni, hogy egyáltalán nem csíp?
Figyelt kérdés
A kínai étkezdében szoktam enni hagymás csirként, de nem csíp és puffaszt ahagyma, hanem csak a finom ízért érzem, de nem tudom, hogyan leeht ezt elérni.2012. okt. 13. 10:16
11/12 anonim válasza:
Nem kell ahhoz semmi különösebb dolog.
A hagymát csak simán bele kell tenni az ételbe vagy ahogy szeretnénk elkészíteni, pl sütni, főzni.
A vöröshagyma is a kajában nem fog csípni egyáltalán, sőt édes, finom lesz az ételben. Nem lesz erős se ízre se szagra.
12/12 anonim válasza:
igen, én is gondoltam, hogy nem a pörkölt alá való hagymáról beszél a kérdező, hanem olyanról, amit lát is /mert a pöriben szétfő/. Csak ezzel annyit akartam, hogy bárhogyan süti/főzi/párolja a végeredmény mindig édes lesz, ha megfelelő ideig hőkezeli. A levesbe is egészbe dobunk hagymát, csak az íze miatt nem az erőssége végett, és ha azt megeszem, az is csak édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!