Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel klopfoljam ki a hust ha...

Mivel klopfoljam ki a hust ha nincs klopfolom?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Sodrófával, vagy egy üveggel.
2012. szept. 9. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Végy elő egy kis kalapácsot, mosd el alaposan, majd húzz rá egy neylon zacsit, és dolgozd meg azzal a husit. :)))


Ha nincs kiskalapács, marad a kenyérszelő kés foka, csak az a veszély fennáll, hogy azzal el is vágod a husit, nemcsak a szálakat töröd el benne.

2012. szept. 9. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Bakancs sarkával.
2012. szept. 9. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
enyhén irdald be a húst aztán sodrófa vagy kalapács.
2012. szept. 9. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Már biztos késő, de legközelebbre. a nagy konyhakés pengéjét betekered konyharuhával, és a széles fa nyéllel kiválóan ki lehet ütögetni a húst.azért a kezedre vigyázz:)
2012. szept. 9. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!