1/3 anonim válasza:
nos, ha ez a kémiaházihoz kell, akkor nem tudok segíteni, de előfordult már, hogy forralnom kellett mézet, és szerintem kevesebb mint 100 fok, a víznél ugyanis gyorsabban felforrt.
2/3 mustafa33 válasza:
Te jó ég, minek forralni a mézet? Azzal megölöd. Ha kemény max. 40°C meleg vizbe kell tenni az üveget és felolvad, de megmarad benne minden érték.
3/3 anonim válasza:
így van, ahogy az utolsó mondja. a méz hamarabb felforr, mint a víz, és 35-40 °Cnál nem szabad tovább melegíteni, mert tönkre megy a méz. nem lesz értéke, csak cukorszirup lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!